Handelsbetingelser


HANDELSBETINGELSER:

1. Administration og henvendelse:
Administration af peregrina.dk foretages af Forlaget Peregrina. Henvendelser vedrørende bestillinger på peregrina.dk :
Forlaget Peregrina
Torpenvangen 12
3050 Humlebæk

Telefon: 26 83 26 13
E-mail: kontakt@peregrina.dk
CVR nr.: 32977812

2. Priser:
Alle priser er inkl. 25 % moms.
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, leveringsforsinkelser og udsolgte varer.
Varer solgt til Grønland og Norge beregnes ikke moms.
Varer solgt til Danmark, Sverige og Færøerne beregnes moms.

3. Levering:
Din bestilling ekspederes i løbet af 1 – 3 hverdage og sendes med PostNord eller anden efter aftale. Dette gælder Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne. Hvis der er problemer eller forsinkelser med leveringen får du besked via e-mail.

4. Leveringsomkostninger:
Alle leverancer i Danmark leveres med PostNord.
Porto tillægges prisen på varekøbet kr. 39, uanset antal bøger.
Forsendelser udenfor Danmark, tillægges porto efter vægt.

5. Kundeoprettelse:
For at gennemføre handlen skal du oprette en udfylde bestillingsformularen, eller alternativt sende en mail med oplysninger til gennemførelse af bestillingen.

6. Ordrebekræftelse:
Når ordren er afgivet, modtager du en elektronisk ordrebekræftelse.

7. Returret:
Du kan fortryde købet inden for 14 dage efter modtagelse. Hvis du fortryder, kan du nægte at modtage pakken, overdrage leveringen til postvæsenet eller returnere til ovenstående adresse.
Ved returnering af pakken skal originalfaktura eller kopi medsendes, og pakken skal være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen. Du skal selv betale for returleveringen. Tilbagebetaling af din købesum vil ske senest 10 hverdage efter modtagelsen af dit returnerede køb. Retur adresse: Se ovenstående adresse.

8. Reklamation:
Kontakt straks Forlaget Peregrina hvis en vare ved modtagelse er behæftet med fejl, er beskadiget eller er leveret forkert i forhold til din bestilling. Forlaget Peregrina forbeholder sig ret til at levere en ny vare i løbet af 2 – 6 hverdage. Vurderingen af fejl og skader vil imidlertid altid ske på en konkret vurdering.

9. Betaling:
Betaling kan foretages med Faktura og EAN for skoler og virksomheder, eller Mobilepay eller Swipp på tlf 26 83 26 13. Forlaget Peregrina har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.

10. Cookies:
Forlaget Peregrina benytter sig ikke af cookies.

11. Ansvar og rettigheder:
Når du er kunde hos Forlaget Peregrina, er du omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og Købeloven. Forlaget Peregrina påtager sig, ifølge gældende dansk lovgivning, ikke yderligere ansvar for produkter. Det forudsættes at du er bekendt med handelsvilkår hos Forlaget Peregrina.
Nyeste version af handelsvilkår vil altid være vist på peregrina.dk.

Senest opdateret 6. september 2016.